Thursday, 28 February 2008

Сiabatta




орц;

* 30гр нунтаг сахар
* 1 амттаны халбага давс
* 25гр дрожж
* 300гр гурил
* 25гр наран цэцгийн тос
* 1 ширхэг өндөг
* 90гр тараг
* 90гр ус+ 25гр ус

бэлтгэх нь;
  1. 90 гр ус+90гр тарагаа холин жаахан давс нэмээд сайтар сэгсэрнэ.
  2. Гурилаа хонхор саванд хийгээд дрожж, 1т бэлдсэн бэлдмэлээ хийгээд 5 минут хэртэй хүлээнэ.
  3. 5 минутын дараа бусад материалуудаа нэмээд зуурна.
  4. Хавтгай модоо (гампанз) сайтар гурилдаад зуурмагаа хуруу зузаантай тэгч өнцөгт хэлбэрт оруулаад дахин гурилдаж гурилнуудаа талхныхаа хэмжээтэй хуваана.
  5. Листээ гурилдаад 170 градуст халаасан зууханд хийж ойролцогоор 15-20 минут жигнэнэ.

No comments: