Sunday, 3 February 2008

Какаотой соус


орц;

* 1 стакан хүйтэн ус эсвэл сүү
* 1 амттаны халбага төмсний гурил
* 1 амны халбага какао (овоолоостой)
* 3 амны халбага нунтаг сахар
* 1 амны халбага маргарин

Бэлтгэх нь;
  1. Усаа (сүүгээ) саванд (хүйтэнээр нь) төмсний гурил, сахар, какаоныхоо хамтаар хийн сайтар хутгаад гал дээр тавьж 3-4 минут буцалгана.
  2. Буцалгах хугацаандаа байнга хутгана.
  3. Зуухаа унтараагаад маргаринаа хийн үе үе хутган хөргөнө. Какаотой соусыг parfe, кекс болон тортонд хэрэглэхэд тохиромжтой .

No comments: