Thursday 28 February 2008

Сонгины тунгалаг шөл



орц:

* 8 ширхэг сонгино
* 4 хумс сармис
* давс, перц
* 1 л махны шөл (мах чанасан тунгалаг шөл эсвэл ус+махны булион)
* 3 амны халбага тос
* 2 амны халбага гурил
* хүсвэл бяслаг, croutons (хатаасан талх)
* 125 мл хуурай цагаан вино
* 1/2 амны халбага herbs de Provence
* 1 лаврын навч

бэлтгэх нь;
  1. Сонгиноо арилгаад хагас цагираг хэлбэртэй хэрчээд, сармисаа бяцлаад халаасан тосон дээрээ хийж хэсэг хуурна.
  2. Махны тунгалаг шөлөө нэмээд давс, лаврын навч, перц, herbs de Provence мөн цагаан дарсаа нэмээд сонгиноо болтол нь буцалгаад аягална.
  3. Аягалсан шөлөн дээрээ хатаасан талх, бяслааа нэмээд халаасан зууханд хийн 3-5 минут жигнэнэ.

видео

No comments: