орц:
* 8 ширхэг сонгино
* 4 хумс сармис
* давс, перц
* 1 л махны шөл (мах чанасан тунгалаг шөл эсвэл ус+махны булион)
* 3 амны халбага тос
* 2 амны халбага гурил
* хүсвэл бяслаг, croutons (хатаасан талх)
* 125 мл хуурай цагаан вино
* 1/2 амны халбага herbs de Provence
* 1 лаврын навч
бэлтгэх нь;
- Сонгиноо арилгаад хагас цагираг хэлбэртэй хэрчээд, сармисаа бяцлаад халаасан тосон дээрээ хийж хэсэг хуурна.
- Махны тунгалаг шөлөө нэмээд давс, лаврын навч, перц, herbs de Provence мөн цагаан дарсаа нэмээд сонгиноо болтол нь буцалгаад аягална.
- Аягалсан шөлөн дээрээ хатаасан талх, бяслааа нэмээд халаасан зууханд хийн 3-5 минут жигнэнэ.
видео
No comments:
Post a Comment