Орц:
* 1 ш нимбэг
* 1 ш ногоон нимбэг (lime)
* 1 ш жүрж
* 1 1/2 стаан рум (rum)
* 1/2 стаан сахар
* 1 (750 мл) шил улаан дарс, хуурай (dry red wine)
* 1 стаан жүржийн шүүс
Бэлтгэх нь:
- Жимснүүдээ нимгэн нимгэн хэрчинэ. Хэрчижж бэлтгэсэн жимснүүдээ том шилэн саванд (1 л) байрлуулаад дарс, рум, жүржийн шүүсээ нэмнэ. Сахараа нэмж амтлаад хөргөгчинд хийж хамгийн багадаа 2 цаг байлгана.
- Сервислэхээсээ өмнө сангриан дотрох жимснүүдийг модон халбагаар зөөлөн дарж шүүсийг нь гаргаад хутгаж нийцүүлээд аюгалаад сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment