Wednesday 20 May 2009

Сангриа



Орц:

* 1 ш нимбэг
* 1 ш ногоон нимбэг (lime)
* 1 ш жүрж
* 1 1/2 стаан рум (rum)
* 1/2 стаан сахар
* 1 (750 мл) шил улаан дарс, хуурай (dry red wine)
* 1 стаан жүржийн шүүс

Бэлтгэх нь:
  1. Жимснүүдээ нимгэн нимгэн хэрчинэ. Хэрчижж бэлтгэсэн жимснүүдээ том шилэн саванд (1 л) байрлуулаад дарс, рум, жүржийн шүүсээ нэмнэ. Сахараа нэмж амтлаад хөргөгчинд хийж хамгийн багадаа 2 цаг байлгана.
  2. Сервислэхээсээ өмнө сангриан дотрох жимснүүдийг модон халбагаар зөөлөн дарж шүүсийг нь гаргаад хутгаж нийцүүлээд аюгалаад сервислэнэ.

No comments: