Monday, 27 April 2009

Мөс


Дээрх маягаар мөс бэлтгээд уух умдаандаа хийвэл уух умдаан тань илүү чамин харагдах нь гарцаагүй...


Орц:

* мөсний хэв
* ус
* жимс эсвэл элдэв ургамал (herb)

Бэлтгэх нь:
  1. Хэвэндээ 1/3 хүртэл нь ус хийнэ. Дээрээс нь анарын үрээ (минт гээд энэ үед бүтээлч сэтгэлгээндээ хүрд эргүүлэх боломж олгох хэрэгтэй) тавиад хөлдөөнө. 1-2 орчим цагийн дараа мөсөө гаргаж ирээд усаар дүүргээд буцааж хөргөгчиндөө хийн гүйцэд хөлдөөнө.
Эх сурвалж

No comments: