Saturday, 4 April 2009

Хуурсан мөөг (glaserede champignon)



Oрц:

* 1/2 кг мөөг
* 4 амны халбага чидун жимсны тос
* 1 хумс сармис, арилгаад жижиглэн хэрчсэн
* 1 ш ногоон сонгино жижиглэн хэрчсэн
* 1 стакан жижиглэн хэрчсэн яншуй
* 1 стакан жижиглэн хэрчсэн гоньд
* 2 амны халбага жижиглэн хэрчсэн basil
* 1/4 амттаны халбага давс
* 1/4 амттаны халбага нунтаг улаан перц

Бэлтгэх нь:
  1. Томхон хайруулын тавганд чидун жимний тосоо хийгээд халаана. Сармис, давс, перц, ногоон сонигиноо нэмээд 1-2 минут хуурна.
  2. Ишийг нь салгаар нимгэлэн хэрчсэн мөөгөө нэмээд 4-5 минут их гал дээр хуурна.
  3. Яншуй, гоньдоо нэмээд хутгаад таваглаад сервислэнэ.

No comments: