Орц:
* 2 ш өндөгний цагаан
* 1 ш өндөг
* 1 амны халбага масло
* 3 ш гоньд, жижиглэн хэрчсэн
* 2 ш ногоон сонгино, жижиглэн хэрсэн
* 2 ш яншуй
* 2-3 ш мөөг (хүсвэл), жижиглэн хэрчсэн
* нэг чимх давс
* нэг чимх сахар
Бэлтгэх нь:
- Хайруулын тавгандаа маслоо хийгээд хайлуулна.
- Нэг аяганд өндгөө өндөгний цагаанаа холиж хутгана. Халааж бэлтгэсэн хайруулын тавгандаа хийгээд жижиглэн хэрчсэн жижиглэн хэрчсэн ногоонуудаа нэмнэ. Давс, сахараар амтлаад зөөлөн гал дээр болтол нь шарна. Бэлэн болсон омлетээ хуйлаад яншуйгаар чимэглээд сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment