Tuesday, 21 April 2009

Рикота бяслагтай тортеллини



Орц:

* 250 гр рикотта бяслаг (Ricotta cheese)
* 2 амны халбага яншуй
* 2 амны халбага ногоон сонгино
* 2 амны халбага basil
* 1 хумс сармис
* 4 амны халбага чидун жимсний тос
* 60 гр (тал стакан) пармежан бяслаг
* хар перц
* давс
* 500 гр (1 уут) бяслаган шанзтай тортеллини гоймон

Бэлтгэх нь:
  1. Рикотта бяслаг, ногоон сонгино, яншуй, basil, сармис, чидун жимсний тосоо блендэрдаж нийцүүлнэ. Үрсэн пармежан бяслагаа холиод давс, хар перцээр амтлана.
  2. Гоймонгоо давстай халуун усанд зааврын дагуу чанаж бэлтгэнэ. Чанасан уснаасаа тал стаканыг бяслагны бэлдмэлтэй холиж нийцүүлээд шүүж бэлтгэсэн тортеллини дээрээ асгаж сервислэнэ.

2 comments:

Tsegmee said...

Sain uu ? Followers-oo taviarai! Goe blog bolohoor nadaas ugsuuleed dagah humuus zund shuu!!!

Дашдэмбэрэлийн Aнхзаяа said...

Оки доки, тавичихлаа, дагаарай :)