Oрц:
* 100 гр масло
* 1 стакан гурил
* 1/2 стакан сахар
* 1 амттаны халбага хөөлгөгч нунтаг
* 1 стакан гурил
* 1/2 стакан сахар
* 1 амттаны халбага хөөлгөгч нунтаг
* 1 амны халбага ванилинтай сахар
* 1 амны халбага сахарны сироп (хүсвэл)
Бэлтгэх нь:
- Зуухаа 175 градуст халааж бэлтгэнэ.
- Гурил, сахар болон хөөлгөгчөө хольж хутгана.
- Mаслоo хайлуулаад гурилны холимог дээрээ нэмж зуурна.
- Хавтгай зуухныхаа тавиур дээр гурил зуурмагаа хийж сайн дарж наалдуулаад халааж бэлтгэсэн зуухандаа хийж 10-12 мин жигнэнэ.
7 comments:
таны амны халбага гэдэг чинь teaspoon юм уу, tablespoon юм уу? Би teaspoon-г амттаны халбага, tablespoon-г амны халбага, бүр жижигийг нь цайны халбага гэж орчуулаад байдаг зөв биз дээ :)
bi teaspoon-g amnii halbaga, tablespoon-g hoolnii halbaga gej orchuulsan shd. end hemjuur ni dl -r hemjigddeg bolhoor bi bas heden gr esvel heden stakan boldogiig ni sain medehgui bna gsn :)) ooriinhoo hiisen argaar l orchuulchihsan ;)
ene picheniig turshaad uzeerei. amarhan yum blee.
Хоёулаа орчуулгаа тааруулахгүй бол хүмүүсийн толгой эргүүлэх магадлалтай юм байна шүү... Өнөө маргаашдгүй туршия байз ойрд зуухаа ажиллуулсангүй :)
hehe you are right. bi yamar mergejilten bish gehdee har orchuulgaar l shuud teaspoon = amnii halbaga gesen :)) hoolnii halbaga l bish bailgui geed. harin amnii halbaga gej yugaa yariad bgaam bol gej zondoo bodson.
Хэ хэ би ч гэсэн тань шиг л сонирхогч шүүдээ:) Би хэмжүүрийг нь адилхан болгочихлоо шүү. Би нээрээ туршиж үзсэн ёстой гоё амархан юм билээ. Нэг хэсэгтээ энэ печень-г өнжөөд нэг хийх байхаа :)
tiim bgaaz de. mongold ch gesen hiij bolhoor ortstoi, hamgiin sain tal ni mash amarhan. erdoo l holiod hutgaad zuuhandaa hiigeed boloo.
@Номинговь кк холиод хутгаад зууханд хийгээд байхаараа яахав дээ...
Post a Comment