Tuesday, 4 November 2008

Алтан зоос-амталж хуурсан лууван


Oрц:

* 450 гр лууван, угаагаад эсвэл арилгаад, хэрчсэн
* 30 гр давсгүй масло
* 1 стакан ginger ale
* 1 чимх давс
* 1/2 амны халбага халуун чинжүү (chili powder)
* 1 амны халбага яншуй

Бэлтгэх нь:
  1. Лууван, масло, давс, ginger ale-ээ нэмээд таглаад дунд зэргийг гал дээр буцалгана. Буцлангуут галаа багсгаад medium low дээр 5 минут дахиж буцалгана.
  2. 5 минутын эцэст лууван маань зөөлөрсөн байх болно. Галаа нэмээд, таглааг нь аваад үлдсэн шингэнийг уурштал хааяа нэг хутгана.
  3. Эцэст нь улаан чинжүү, яншуйгаа нэмээд хутгаж сервислэнэ.

No comments: