Tuesday 4 November 2008

Луувангийн салат


Лууван

Лууванг хадгалахдаа уутанд хийн, хөргөгчнийхөө хамгийн доод, ногооны хэсэгт хадгалбал 10 хүртэл өдөр, bubble bag-т ороож хадгалвал 20 хүртэл хоног амт чанараа хадгалдаг. Илүү удаан хадгалахыг хүсвэл хиймэл хөрс бүрдүүлж (элсэнд булж) болно.
Луувангийн хараа сайжруулдаг нь батлагдсан бөгөөд 2 дугаар дэлхийн дайны үед Оросууд нисгэгчидээ шөнийн харах чадварыг нь сайжруулахааар хэт их лууван идүүлсэнд нисгэгчдийн арьс шаргал өнгөтэй болсон хэмээх яриа байдаг аж.

Орц:

* 900 гр лууван
* 1/2 стакан майонез
* чимх давс
* 1/3 стакан сахар
* 1/2 стакан лаазалсан ананас нухсан
* 1/2 стакан үзэм
* 2 амттаны халбага карри
* 1 чимх salary seed
* 1 чимх caraway seed
* 1 амттаны халбага нухсан сармис

Бэлтгэх нь:
  1. Луувангаа арилгаад, угаагаад төмс арилгагачаар зорж нимгэн ялтас болгон хэрчинэ.
  2. Бүх орцоо холиод нийцтэл нь хутгаад хүсвэл шууд сервислэж, хүсвэл 7 хоног хүртэл хөргөгчинд хадгална.

No comments: