Орц:
* 7 ш том лууван
* тал атга яншуй
* 2-3 амны халбага чидун жимсний тос
* 2 ш нимбэгний шүүс
* 2 амттаны халбага сахар
* давс
* Хар перц
Бэлтгэх нь:
- Луувангаа арилгаад, угаагаад үрүүлийн нарийн талаар үрнэ.
- Нэг аяганд чидун жимсний тос, нимбэгний шүүс, сахар, давс, хар перцээ холиод сайтар хутгаж сахараа хайлуулна.
- Яншуйгаа хэрчээд лууван дээрээ нэмнэ.
- Дрэссин (амтлагч) нэмээд сайтар хутгаад амсана. Хэрэгтэй гэж үзвэл бага зэрэг чидун жимсний тос, лимон нэмж болно. Таваглаад сервислэнэ.
* Хүсвэл бага зэрэг гич (dijon mustard), давжаа улаан лооль зэрэг нэмж болно.
No comments:
Post a Comment