Thursday 13 November 2008

Carottes râpées -Луувангийн салат



Орц:

* 7 ш том лууван
* тал атга яншуй
* 2-3 амны халбага чидун жимсний тос
* 2 ш нимбэгний шүүс
* 2 амттаны халбага сахар
* давс
* Хар перц

Бэлтгэх нь:
  1. Луувангаа арилгаад, угаагаад үрүүлийн нарийн талаар үрнэ.
  2. Нэг аяганд чидун жимсний тос, нимбэгний шүүс, сахар, давс, хар перцээ холиод сайтар хутгаж сахараа хайлуулна.
  3. Яншуйгаа хэрчээд лууван дээрээ нэмнэ.
  4. Дрэссин (амтлагч) нэмээд сайтар хутгаад амсана. Хэрэгтэй гэж үзвэл бага зэрэг чидун жимсний тос, лимон нэмж болно. Таваглаад сервислэнэ.
Зүүлт

* Хүсвэл бага зэрэг гич (dijon mustard), давжаа улаан лооль зэрэг нэмж болно.

No comments: