Орц:
* 1 кг төмс
* 1 амны халбага оливийн тос
* давс
* хар перц
* хэрчсэн rosemary
* нухсан сармис
Бэлтгэх нь:
- Зуухаа 200 градуст халаана.
- Төмснүүдээ угаагаад халислалгүйгээр 6-8 хуваагаад томхон саванд хийж бэлтгэнэ.
- Амтлагч ногоонуудаа, давс, перц, тосны хамтаар төмстэй саван дээрээ нэмээд нийцүүлнэ.
- Амтлагчаар бүрж бэлтгэсэн төмсөө тавцан дээрээ өрөөд шаргалтаж, болтол нь 30 минут жигнэнэ. Болсон төмсөө гаргаад халуунаар нь сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment