Monday, 12 January 2009

Quiche Lorraine


Орц:

* 1 ш суурь
* 5 ш өндөг
* 1 стакан крем
* 1/3 стакан сүү
* тал стакан хиам (ham эсвэл bacon), дөрвөлжилөн хэрчсэн
* тал стакан Swiss эсвэл Gruyere бяслаг (үрсэн)

Бэлтгэх нь:
  1. 5 өндөгөө нэг саванд хийгээд багахан хутгана. Крем, сүүгээ нэмж нийүүлнэ.
  2. Хэрчиж бэлтгэсэн хиамаа суурин дээрээ тарааж цацаад дээрээс нь бяслагаа тараан цацна. Холиж бэлтгэсэн өндөгний бэлдмэлээ нэмээд 180 градуст халаасан зууханд 40-50 минут жигнэнэ.

No comments: