Орц:
* 1 амны халбага оливийн тос
* 200 гр мөөг (button эсвэл swiss brown байвал сайн)
* 375 мл ногооны тунгалаг шөл
* 300 мл крем
* 1 кг gnocchi
* 1/4 стакан үрсэн пармежан бяслаг (Parmesan cheese)
Бэлтгэх нь:
- Тосоо халаагаад угаагаад хэрчиж бэлтгэсэн мөөгөө нэмж хуурна. Зөөлөн гал дээр 5 минут орчим хуураад ногооны тунгалаг шөлөө, кремээ нэмээд буцалгана.
- gnocchi-оо нэмээд хааяа хааяа хутган болтол нь 4-6 минут буцалгана.
- Бяслагаа нэмээд хайлмагтангуут аягалаад сервислэнэ.
* Вкусандаа тааруулан нухсан сармис, бага зэрэг ганга нэмж (мөөгөө хуурах явцад) өөр амт гаргаж болно.
2 comments:
өнгөрдөг викэндээр мөөгтэй гночи хийсэн ёстой гоё болсон шүү. Маш амттай дээрээс нь ямар хөнгөн байваа,дахин дахин хийж баймаар юм байна гэж бодсон
тиймүү, тэгж байгаад туршнаа..
Post a Comment