Monday 5 January 2009

Мартини


Орц:

* 75 мл жин (gin)
* 14.5 мл хуурай vermouth
* ногоон олив эсвэл лимоны хальс

Бэлтгэх нь:
  1. Холигчиндоо (shaker) vermouth хийн эргүүлж ханаар нь тараана. Жинээ нэмээд 1-2 куб мөс нэмнэ. Халбаганы тусламжтайгаар сайтар хутгаад шүүж аягалаад ногоон олив эсвэл лимоны халисаар чимэглээд сервислэнэ.

2 comments:

erkhembayar said...

Sanaandgui baij baigaad blogoor chin orloo. Mash heregtei yumnuud bichdeg yum baina. Haaya neg gertee zochin ireheer budaa idej bainaa. hehehe Bayarlalaa

Дашдэмбэрэлийн Aнхзаяа said...

Миний блогоор зочилж, урмын үг хайрласанд талархалаа.