Friday, 30 May 2008

Үхрийн хэлэн зууш


Орц:

* Vхрийн хэл 120 грамм
* Бєєрєнхий сонгино
* амтлагч
* хачирлах ногоо (огурци, помьдор, яншуй г.м)
* давс

бэлтгэх нь:
  1. Vхрийн хэлийг хvйтэн усанд сайн угааж зєєлєн гал дээр 45 минут чанана. Чанаж болохоос 15 минутын ємнє давс болон амтлагчаар амтална.
  2. Болсон хэлээ шєлнєєс гаргаад хvйтэн усанд хийж, гадна хальсыг хуулж авна.
  3. Хэлийг хєндлєн нимгэн хэрчиж, чанасан ногоо, цагираглан хэрчсэн сонгиноор хачирлана.
эх сурвалж: Ардчилал

No comments: