Friday 30 May 2008

Улаан лоолийн cvмс



Орц:

* 1,5 кг улаан лооль
* 1 халбага чидун жимсний тос (Olive oil)
* 1 ш дунд зэргийн жижиглэн хэрчсэн сонгино
* 2 хумс сармис (жижиг хэрчсэн эсвэл бяцалсан)
* 2 халбага улаан лоолийн нухаш
* 1 жижиг халбага саахар
* Давс
* Перц

Бэлтгэх нь:
  1. Улаан лоолийн дээд хэсгийг хутгаар хирээс татан єнгєцхєн зvснэ. Дараа нь буцалсан усанд 2 минут байлгаад аваарай. Ингэснээр лоолийн мань хальс амархан салах болно.
  2. Энэ улаан лоолиудынхаа хальсыг нь авч хаяад, доторх зөөлөн эдийг жижиглэн хэрчинэ.
  3. Хайруулын тавгыг халааж тосоо хийн сонгиноо хуурна. Дараа нь дээрээ сармисаа хийж хамтад нь 1 минут хуурна.
  4. Дараа нь улаан лооль, улаан лоолийн нухаш болон саахараа хийнэ.
  5. Галаа багасгаж таггvй саванд ойролцоогоор15 минут сvмсийг єтгєртєл чанана.
  6. Үүнийгээ давс болон перцээр амтлаад хєргєчинд 2 єдєр хадгалж эсвэл хєлдєєгөөд 2 сарын турш хэрэглэж болно. Хөлдөөсөн тохиолдолд тохиолдолд хайруулын тавга юмуу эсвэл пэйчинд халааж хэрэглэнэ.

Энэхvv сvмсийг тєрєл бvрийн мах болон гоймон пиццаны сvмсээр ашиглаж болно.

эх сурвалж: bussniss times

No comments: