Орц:
* 1 кг тємс
* 8 ширхэг зайдас
* 3-4 хоолны халбага гурил
* 1 єндєгний шар
* 1 бүтэн єндєг
* 1 цайны халбага давс
* хагас аяга хатаасан талхны үйрмэг
* 200гр тос
Бэлтгэх нь:
- Тємсийг хальстай нь чанаж болгоод гаргаж цэвэрлэсний дараа халуунаар нь машиндаж гурил, єндєг, давс, повоор нэмж найруулна.
- Бэлтгэсэн зуурмагаас таслан авч бєєрєнхийлєєд дараа нь халбагаар дарж хавтгайлна.
- Зайдсыг таллана.
- Хавтгайлсан тємсєн дээр тал зайдсаа тавьж хуйлна. Үүнийгээ хатаамжны нунтагт хєрвvvлээд сайтар халаасан тосонд шарж болгоно.Тємсєнд боосон зайдсыг дарсан єргєст хэмх юм уу майонезтай хольж идэхэд амттай байдаг.
No comments:
Post a Comment