Орц:
* 3 амны халбага масло
* 1.5 стакан жижиглэн хэрчсэн leek
* 1.5 амттаны халбага сармис
* давс
* 6 стакан тахианы шөл
* 1.5 стакан buttermilk
* тал стакан цөцгий
* хэрчсэн мангир
* тал стакан Parmesan бяслаг
* 4 ш төмс
* 2 амны халбага cherry vinegar
Бэлтгэх нь:
- Төмсөө угаагаад, сэрээгээр хэд хэд цоолоод 200 градуст халаасан зууханд хийж болтол нь шарна.
- Гүйцэд болсон төмсөө хальслаад, үрүүлийн нарийн талаар үрнэ.
- Масло хайлуулна. Сармис, leek-ээ нэмнэ. Давсаа нэмнэ.
- Сармис, leek маань зөөлөрхөөр тахианы тунгалаг шөлөө нэмнэ. Галаа нэмж буцалгана.
- Үрсэн төмсөн дээрээ buttermilk, тал стакан цөцгийгөө тал стакан Parmesan бяслагаа нэмж нийцтэл нь хутгана. Галаа түр багасгаад төмсний бэлдмэлээ нэмнэ. Галаа нэмээд буцалгана.
- Шөлөө буцлахаар нь гал дээрээс аваад 2 амны халбага cherry vinegar-аа нэмээд таваглаж хэрчиж бэлтгэсэн мангир цацаад сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment