Орц:
* 4 ш өндөг
* ус
* хүчил
Бэлтгэх нь:
- Наалддаггүй хайруулын тавганд 2-3 см хэртэй ус хийгээд, стакан ус дутамд 1 амттаны халбага нимбэгний шүүс эсвэл уксус хийж буцалгана.
- Өндгөө хагалж хоолны халбаганд эсвэл жижиг аяганд хийнэ. Ус буцлангуут өндгөө усандаа хийгээд галаа унтраан таглаад 7 минут байлгана. Өндгөө уутанд хийгээд уутных нь хамтаар чанах нь бий.
- Өндгөө шүүж гаргаад сервислэж болохын зэрэгцээ мөстэй усанд хийн хөргөгчинд 8 хүртэл цаг хадгалж болно. Хөргөгчинд хийж хадгалсан өндгийг буцааж халаахдаа дахин чанахын оронд жигнэх нь дээр байдаг байна.
No comments:
Post a Comment