Monday, 1 September 2008

Pannacotta (Итали пүддин)



Oрц:

* 500 гр крем (heavy cream)
* 50 гр (3 амны халбага)сахар
* 1 уут агар агар (замагнаас гаргаж авдаг желатин, Хятад, Япон, Солонгос, Энэтхэг зэрэг азийн улсуудаас үүсэлтэй.)
* 7 гр ваниллин
* 1 амттаны халбага цардуул
* Жимс эсвэл жимсний чанамал

Бэлтгэх нь:
  1. Жимс/жимсний цардуулаас бусад бүх орцоо холиод хутгасаар өтгөртөл нь буцалгана.
  2. Усанд дүрж бэлтгэсэн хэвэндээ бэлэн болсон бэлдмэлээ хийнэ.
  3. Бүлээсгэсэн пүддингээ хөргөгчинд хийн 2-3 цаг байлгана.
  4. 2-3 цагийн дараа пүддингээ хэвнээс нь болгоомжтойгоор сервислэх тавган дээрээ хөмрөн гаргана.
  5. Жимсээ хэрчиж эсвэл жимсний чанамалаа асгаж чимнэ.
Devletşah

No comments: