Monday 15 September 2008

Кокостой сам хорхой

Орц:

* 24 ш том сам хорхой
* 1/2 стакан эрдэнэ шишийн цардуул
* 1/4 амттаны халбага давс
* 1/4 амттаны халбага нунтаг цагаан перц
* 1/4 амттаны халбага нунтаг cayenne перц
* 4 ш өндөгний цагаан, хольсон
* 2 1/2 стакан үрсэн кокос
* Шарах тос

Бэлтгэх нь:
  1. Бүх хуурай орцоо холино.
  2. Угааж цэвэрлээд судасыг нь авсан сам хорхойгоо өндөгний цагаандаа дүрээд дараа нь гурил дахиад өндөгний цагаан үрсэн кокос дарааллаар дүрэн халааж бэлтгэсэн тосонд шаргаттал нь шарна. Эсвэл тавцан дээр өрж тавиад тал 170 градуст халаасан зуухан бүрийг нь 3 минут жигнэнэ.
  3. Ингэж бэлтгэсэн сам хорхойгоо нимбэгний хамтаар дуртай соустай сервислэнэ.

2 comments:

Anonymous said...

GOE SHUU MGL D SAM HORHOI ZARDAG BOLOV UU

Дашдэмбэрэлийн Aнхзаяа said...

@Anonymous сайн мэдэхгүй байна гэхдээ зардаг байх гэж бодож байна...