Friday, 19 December 2008

Цэцэгт байцааны агшаамал



Гурил, будаа, гоймон гурвалжингаас залхаж байна уу? Тэгвэл энэхүү хялбар цэцэгт байгаацаар бэлтгэдэг хоолны хачирыг туршаад үзээрэй.

Орц:

* Масло
* цэцэгт байцаа
* давс
* хар перц

Бэлтгэх нь:
  1. Цэцэгт байцаагаа угаагаад, хэрэглэх хэмжээгээрээ үрж бэлтгэнэ.
  2. Таглаатай богино долгиoны зууханд (microwave) тэсвэртэй саванд хийгээд бага зэрэг давс, хар перцээр амтлаад, таглаад 4-5 минут жигнэнэ.
  3. Гаргаж ирээд маслоор амтлаад таваглан агшаасан будаа, чанасан гоймонгын оронд хэрэглэнэ.

No comments: