Гурил, будаа, гоймон гурвалжингаас залхаж байна уу? Тэгвэл энэхүү хялбар цэцэгт байгаацаар бэлтгэдэг хоолны хачирыг туршаад үзээрэй.
Орц:
* Масло
* цэцэгт байцаа
* давс
* хар перц
Бэлтгэх нь:
- Цэцэгт байцаагаа угаагаад, хэрэглэх хэмжээгээрээ үрж бэлтгэнэ.
- Таглаатай богино долгиoны зууханд (microwave) тэсвэртэй саванд хийгээд бага зэрэг давс, хар перцээр амтлаад, таглаад 4-5 минут жигнэнэ.
- Гаргаж ирээд маслоор амтлаад таваглан агшаасан будаа, чанасан гоймонгын оронд хэрэглэнэ.
No comments:
Post a Comment