Орц:
* 350 гр цангис жимс (cranberry), интоор (cherry), илжигэн чих (fig), чангаанз (apricot) хэрэглэж болно.
* 2 ш өндөг
* 1/4 стакан сахар
* 1/2 стакан сүү
* 1/2 стакан гурил
* 1 амттаны халбага ваниллины охь
* масло
Бэлтгэх нь:
- Зуухаа 200 градуст халааж бэлтгэнэ.
- Хэвээ маслоор тослоод угаагаад шүүж бэлтгэсэн жимсээ зулна.
- Өндгөө хутгана. Сахараа нэмээд өнгө нь цагаарч эхэлтэл хутгана.
- Ваниллины охь, сүүгээ нэмээд нийцтэл нь хутгана.
- Гурилаа нэмээд сайтар хутгаж нийцүүлээд зуурмагаа зулж бэлтгэсэн жимсэн дээрээ асгана.
- Халааж бэлтгэсэн зууханд хийн 25-30 минут жигнээд гаргаж ирээд хэрчин таваглаад нунтаг сахраар чимээд сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment