Thursday, 18 December 2008

Pépin potato



Oрц:

* Давжаа/үрийн төмс, сайтар угаагаад хатааж бэлтгэсэн
* тахианы тунгалаг шөл
* Давс
* перц
* масло
* яншуй

Бэлтгэх нь:
  1. Угаагаад хатааж бэлтгэсэн төмсөө бүтнээр нь томхон хайруулын тавганд хийнэ. Төмс маань нэг эгнээ байх ёстой.
  2. Төмснийхөө талыг хүртэл тахианы тунгалаг шөл нэмнэ.
  3. Давс, перцээр амтлана. 2-3 амны халбага масло нэмээд таглааж төмсийг болтол таглаатай чигээр нь болгоно.
  4. Зөөлөрч болсон төмсөө аяга эсвэл тосны шилээд зөөлөн бяцлаад шаргалттал нь шарна. Нэг тал нь шаргалтахаар эвтэйхэн эргүүлээд нөгөө талыг бас шаргалттал нь шарна. Таваглаад хэрчиж бэлтгэсэн эсвэл хатаасан яншуй цацаад сервислэнэ.

No comments: