Monday, 22 December 2008

Шоколадтай пай (French Silk Chocolate Pie)


Орц:

* 1/2 стакан масло, өрөөний темпратурт
* 3/4 стакан сахар
* 56 гр шоколад (unsweetened)
* 1 амттаны халбага ваниллины охь
* 2 ш өндөг
* 1 ш тартны суурь, болгоод, хөргөсөн (20 см)

Бэлтгэх нь:
  1. Шоколадаа нэг саванд хийгээд, өөр нэгэн буцалж буй устай саван дээр тавин ууранд нь хайлуулна.
  2. Масло хутгаж зөөлрүүлнэ. Сахараа нэмээд нийцэж өнгө нь цагаартал хутгана.
  3. Хайлуулаад хөргөж бэлтгэсэн шоколад, ваниллины охио нэмээд нийцүүлж хутгана.
  4. Өндгөө нэг нэгээр нэмээд нэмэх бүрдээ холигчныхоо дунд зэргийн хурд дээр 5 минут орчиж хутгаж нийцүүлнэ.
  5. Шоколадныхаа бэлдмэлийг суурь руугаа шилжүүлээд хамгийн багадаа 2 цаг хөргөгчинд амараагаад хэрчиж сервислэнэ.

No comments: