Орц:
* 1/2 стакан масло, өрөөний темпратурт
* 3/4 стакан сахар
* 56 гр шоколад (unsweetened)
* 1 амттаны халбага ваниллины охь
* 2 ш өндөг
* 1 ш тартны суурь, болгоод, хөргөсөн (20 см)
Бэлтгэх нь:
- Шоколадаа нэг саванд хийгээд, өөр нэгэн буцалж буй устай саван дээр тавин ууранд нь хайлуулна.
- Масло хутгаж зөөлрүүлнэ. Сахараа нэмээд нийцэж өнгө нь цагаартал хутгана.
- Хайлуулаад хөргөж бэлтгэсэн шоколад, ваниллины охио нэмээд нийцүүлж хутгана.
- Өндгөө нэг нэгээр нэмээд нэмэх бүрдээ холигчныхоо дунд зэргийн хурд дээр 5 минут орчиж хутгаж нийцүүлнэ.
- Шоколадныхаа бэлдмэлийг суурь руугаа шилжүүлээд хамгийн багадаа 2 цаг хөргөгчинд амараагаад хэрчиж сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment