Friday, 10 October 2008

Өнгөтэй даршилсан огурцы



Орц:

* 3.8 л-ээр (1 галлон) савалсан дарсан огурцы
* 2 уут найруулдаг ундаа
* хагас кг сахар

Бэлтгэх нь:
  1. Өргөст хэмхээ шүүж, хүсвэл уртааш нь голоор нь хувааж бэлтгэнэ.
  2. Өргөст хэмхний шингэнийг сахар, найруулсаг ундаатай холиод сахараа хайлтал хутгана.
  3. Хувааж бэлтгэсэн өргөст хэмхээ буцааж шилэнд нь байрлуулаад дээрээс нь өнгөтэй шүүсээ нэмнэ. 7 хоног хэртэй байлгасаны эцэст сервислэхэд бэлэн болно.

No comments: