Ази маягаар амталсан, чанасан өндөг
* ногоон сонгино
* сармис
* цагаан гаа
* цуу
* халуун соус (hot sauce)
* яншуй (чимэглэх)
* майонез
Оливоор амталсан, чанасан өндөг
Орц:
* Олив, үрийг нь гаргаж хэрчиж бэлтгэнэ
* Халуун соус (hot sauce)
* үрсэн сонгино (жижиглэж хэрчээд хэрэглэж болно.)
* дарсан огурцы, жижиглэн хэрчсэн
* яншуй
* гич
* майонез
ham-аар амталсан чанасан өндөг
* ham (хиам-аар орлуулж болно)
* сонгино
* майонез
* яншуй
* дарсан огурцы, хэрчсэн
* Халуун соус (hot sauce)
* гич
Бэлтгэх нь:
- Чанасан өндгөө арилгаад голоор нь зүснэ. Өндөгний уургийг жижиг халбагаар ухаж гаргаад нэг саванд хийнэ.
- Сонгосон, амталж чанасан өндөгнийхөө орцуудыг хүссэн хэмжээгээрээ (вкусандаа тааруулан) бэлтгээд, жижиглэж хэрчээд өндөгний шар дээр нэмнэ. Бага зэрэг майонез, гичээр амтлаад сайтар хутгана.
- Амталж бэлтгэсэн өндөгний шараа халбага эсвэл крем шахагч ашиглан өндөгний цагаанд шахаад серсвислэнэ.
* Өөрийн хүссэн орцуудаа бага зэрэг майонезаар зуураад, өөрийн нэрийн амталсан, чанасан өндөг бэлтгэж болно.
2 comments:
их сайхан харагдаж байна шүү.өндгөөр бас ийм гоё юм хийж болно гэхээр сайхан байна. thanks:) :)
Хялбархан амттай үзэмжтэй зууш шүү заавал туршиж үзээрэй :)
Post a Comment