Oрц:
* 1/2 кг үхрийн цул мах
Амтлах:
* 2 амны халбага цуу (light soy sauce)
* 1 цайны халбага давс
* 1 амны халбага сахар
* 1 амны халбага эрдэнэшишийн цардуул
* 1 ш өндөг
Соусанд:
* 2 амны халбага цуу
* 1/2 амттаны халбага жан (dark soy sauce)
* 1 амны халбага oyster sauce
* 1/2 амттаны халбага sesame-н тос
* стакан ус
* давс, хар перц
* 1 амны халбага эрдэнэшишийн цардуулийн 2 амныы халбага устай холисон бэлдмэл
Бэлтгэх нь:
- Амтлагч орцуудыг холиод сайтар нийцүүлэн, хэрчиж бэлтгэсэн махаа нэмээд хамгийн багадаа гурван цаг амтлагч бэлдмэлд байлгана.
- Махаа шүүж гаргаад тосгүй шанаган тогоонд хийн бүх талыг нь борлотол шарна.
- Соусны бүх орцыг нэмээд цардуул өтгөртөл буцалгаад тавгалж сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment