Wednesday, 22 October 2008

Хятад маягаар амталж шарсан мах



Oрц:

* 1/2 кг үхрийн цул мах

Амтлах:

* 2 амны халбага цуу (light soy sauce)
* 1 цайны халбага давс
* 1 амны халбага сахар
* 1 амны халбага эрдэнэшишийн цардуул
* 1 ш өндөг

Соусанд:

* 2 амны халбага цуу
* 1/2 амттаны халбага жан (dark soy sauce)
* 1 амны халбага oyster sauce
* 1/2 амттаны халбага sesame-н тос
* стакан ус
* давс, хар перц
* 1 амны халбага эрдэнэшишийн цардуулийн 2 амныы халбага устай холисон бэлдмэл

Бэлтгэх нь:

  1. Амтлагч орцуудыг холиод сайтар нийцүүлэн, хэрчиж бэлтгэсэн махаа нэмээд хамгийн багадаа гурван цаг амтлагч бэлдмэлд байлгана.
  2. Махаа шүүж гаргаад тосгүй шанаган тогоонд хийн бүх талыг нь борлотол шарна.
  3. Соусны бүх орцыг нэмээд цардуул өтгөртөл буцалгаад тавгалж сервислэнэ.

No comments: