Wednesday 15 October 2008

Хатаасан талхтай, амталсан байцаа


Oрц:

* 55 гр давсгүй масло
* 1/2 стакан амталж хатаасан талх (croutons)
* 2 чимх хуурай гич
* 1 амттаны халбага гоньд (caraway seeds)
* 1 ш жижигхэн байцаа
* 1 амны халбага давс
* 1 амны халбага сахар

Бэлтгэх нь:
  1. Томхон саванд 3/4-г нь дүүртэл ус хийгээд буцалгана.
  2. Масло хайруулын тавганд хайлуулаад хатаасан талх, гич. гоньдоо нэмнэ. Дунд зэргийн гал дээр хутгасаар масло борлож, амтлагч үнэртэж эхэлтэл хуурна. Галаа унтраана.
  3. Давс, сахараа буцалсан усандаа хийгээд нарийхан хэрчсэн байцаагаа нэмнэ. 2 минут чанаад шүүж илүүдэл усыг сэгсэрээд маслотой бэлдмэл дээрээ байцаагаа нэмнэ. Хутгаж сайтар нийцүүлээд сервислэнэ.

No comments: