Орц:
* 20 ш давжаа хүрэн (нялх) манжин
* 2 стакан чангаанзны шүүс (apricot juice)
* 3 амны халбага цагаан balsamic vinegar
* 2 амны халбага зөгийн бал
* Яншуй
Бэлтгэх нь:
- Манжингаа угаагаад 2 үзүүрийг нь аваад чангаанзны шүүсний хамтаар хайруулын тавганд байрлуулна. Таглаад дунд зэргийн гал дээр 10 минут хэртэй жигнэнэ.
- Цуу, зөгийн балаа нэмээд галаа зөөллөн 10 минут жигнээд галаа унтраан 5 минут таглаатай чигээр нь байлгаад гаргаж сервислэх тавган дээрээ тавиад бага зэрэг яншуй цацаад сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment