Орц:
* 1 хумс сармис
* 1 амны халбага яншуй (Parsley)
* 1 амны халбага oregano
* 1 амны халбага rosemary
* 1 амны халбага ганга (thyme)
* 1/3 стакан пармежан бяслаг
* 2 ш өндөг
* 1 1/4 стакан амталж шарсан/хатаасан талх (croutons)
* 450 гр цул мах (flank skirt)
* Канола эсвэл газрын самрын тос (peanut oil)
* Давс
* Перц
* 3 стакан улаан лоолийн соус
Бэлтгэх нь:
- Сармис, амтлагчууд, хатаасан талх, бяслаг, өндгөө роботоор холино.
- Махаа дэлгэж тавиад татаж бэлтгэсэн дотоод орцоо дээр нь жигд тарааж тавиад, давс перцээр амтлаад гал тогооны утсаар задрахгүй болтол нь уяна.
- Уяаатай чигээр нь өрөөний темпратудт 15-20 минут байлгана.
- Ороомгоо канола эсвэл газрын самрын тосоор тослоод бага зэрэг давс цацаад, халаасан хайруулын тавган дээр тал бүрийг нь борлуулна.
- Борлуулж бэлтгэсэн ороомгоо тавцан дээр тавиад 3 стакан соусаа нэмээд таглаж 175 градуст халаасан зууханд 35 минут жигнэнэ.
- Бэлэн болсон ороомгоо хэрчээд бага зэрэг улаан лоолийн соус тусаасан тавган дээр тавиж сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment