Thursday 9 October 2008

Дарсан лийр, чангаанз



Орц:

* 1 стакан ус
* 1 стакан сахар
* 1 стакан будааны цуу
* 1/2 нимбэг, хэрчсэн
* 1 амны халбага нимгэлэн хэрчсэн цагаан гаа
* 1 мөчир минт
* сонгосон жимс эсвэл холиод

Бэлтгэх нь:
  1. Ус, сахар, цуугаа нэг саванд хийж халаана.
  2. Ариутгасан саванд хийж бэлтгэсэн угааж, үрийг нь гэртэй нь авч хэрчсэн жимсэн дээрээ цагаан гаа, минтээ, лимоноо нэмнэ.
  3. Халаасан цуугаа нэмээд хөргөөд, таглаж хөргөгчинд хийн хадгална. 2-7 хоног хөргөгчинд хадгалсаны эцэст сервислэхэд бэлэн болно.

No comments: