Tuesday, 14 October 2008

Эрдэнэ шишийн талх



Орц:

* 2 стакан шар, эрдэнэшишийн гурил (cornmeal)
* 1 амны халбага давс
* 1 амттаны халбага сахар
* 2 амттаны халбага хөөлгөгч нунтаг
* 1/2 амттаны халбага сода
* 1 стакан buttermilk
* 2 ш өндөг
* 1 стакан эрдэнэ шиш
* канола тос

Бэлтгэх нь:
  1. Гурил, хөөлгөгч, сода, давс сахараа нэг саванд холино.
  2. Өндөг, buttermilk, эрдэнэ шишээ өөр нэг саванд холино.
  3. Хуурай, шингэн орцоо холиод нийцтэл нь хутгана.
  4. Хэвээ тослоод зуурмагаа нэмнэ. 220 градуст халаасан зууханд болтол нь шарна. Болсон эсэхийг шаргалтсан эсэх, (pillow test) гаргаж ирээд дарж үзэхэд хонхойгоод буцаж хэлбэртээ орж байгаа эсэхээр шалгана.

No comments: