Орц:
* 1 стакан будаа
* 10 стакан ус
* 3 см хэрийн урттай цагаан гаа (ginger root) нимгэлэн хэрчсэн
* 2 ш сонгино, жижиглэн хэрчсэн (shallot)
* 200 гр тахианы шул мах, хэрчсэн
* 1 дөрвөлжин тахианы бульон эсвэл давс
* ногоон сонгино
Бэлтгэх нь:
- Будаагаа угаагаад усаа нэмж зөөлөн гал дээр буцалгана.
- Давс, тахиа, цагаан гаа, сонгиноо нэмээд будаагаа зөөлөрч, нялцайтал буцалгана.
- Аягалаад дээр нь хэрчиж бэлтгэсэн ногоон сонгино цацаж, хажууд нь халуун соустай (chili sauce) сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment