Орц:
* 8 ш өндөг, бага зэрэг хутгаж нийцүүлсэн
* 2 ш жижиг сонгино, жижиглэн хэрчсэн
* 1 см орчим урттай цагаан гаа, хэрчиж бэлтгэсэн
* 4 хумс сармис
* 4 амны халбага хэрчсэн Хятад яншуй
* чимх давс
* 3 амттаны халбага масло
Бэлтгэх нь:
- Масло хайлуулаад жижиглэн хэрчсэн сонгиноо нэмнэ. Борлотол нь хуураад сармис, цагаан гаагаа нэмнэ.
- Хутгаж нийцүүлсэн өндгөө давсаар амтлаад хайруулын таваг руугаа шилжүүлнэ.
- Зөөлөн гал дээр хутгаж болгоно.
- Хэрчиж бэлтгэсэн яншуйгаа нэмээд тост эсвэл шарсан төмстэй сервислэнэ.
No comments:
Post a Comment