Thursday, 21 August 2008

Гэрийн нөхцөлд бэлтгэсэн улаан лоолийн шүүс



Орц:

* 1,5 кг бүрэн болосорсон улаан лооль, ишний суурийг авсан, том том хэрчсэн.
* 1 1/4 стакан хэрчсэн celery навчтай
* 1/3 станах хэрчсэн сонгино
* 2 амны халбага сахар (амтлах)
* 1 амттаны халбага давс
* чимх хар перц
* 6-8 дусал Tabasco sauce (хүсвэл)

Бэлтгэх нь:
  1. Бүх орцоо холиод ган саванд (stainless steel) хийгээд таглалгүйгээр бүх орцны шүүсийг гартал ойролцоогоор 25 минут буцалгана.
  2. 25 минутын эцэст дээрх бэлдмэлээ шүүгээд, өүүлтүүр дээр үлдсэн үлдэгдэлийг халбаганы ар талаар сайтар нухаад хөргөнө.
  3. Ингэж бэлгэсэн улаан лоолийн шүүсээ таглаатай саванд хийгээд, хөргөгчинд хадгална. Ингэж бэлтгэсэн шүүсийг долоо хоног хөргөгчинд хадгалахадчанараа алдахгүй.
Simply Recipes

No comments: