Орц:
* 2 ширхэг хаш (eggplant)
* 2 хумс сармис
* тал лимоны шүүс
* ганц хоёр дусал уксус
* баг зэрэг оливийн тос
Бэлтгэх нь:
- Хашаа сэрээгээр хэд хэд хатгаад, пэйчинд хийгээд хамгийн өндөр watt-д, 10 минут жигнэнэ. 5. минутанд эргүүлэхээ мартваа. Эсвэл зуухаа 190 градуст халаагаад сэрээгээр хатгаж бэлтгэсэн хашаа хийн зөөлөртөл нь 30-40 минут (хашны хэмжээнээс хамааран) жигнэнэ.
- Болсон хашаа гаргаж ирээд арилгана. Нарийхан нарийхан хэрчинэ.
- Сармисаа бяцлана.
- Оливийн тос, лимоны шүүс, уксус мөн бяцалсан сармисаа сайтар холино.
- Бэлтгэсэн соусаа хэрчиж бэлтгэсэн хаштайгаа холино.
No comments:
Post a Comment