Thursday 7 August 2008

Шарвин


Орц: (2 хүний орц)

* 1 стакан сүү
* 1 ш өндөг
* 1 стакан гурил
* 1 чимх давс

Бэлтгэх нь:
  1. Бүх орцоо холин нийцтэл нь сайтар хутгаад 10 минут хүлээнэ.
  2. Наалддаггүй хайруульын тавганд бага зэрэг тос хийгээд халаана.
  3. Жижиг шөлний халбаганы т усламжтайгаар бага зэрэг зуурмаг халаасан тосон дээрээ хийгээд, халбаганыхаа хойд талаар зуурмагаа жигдлэнэ.
  4. 2 талыг нь шаргалттал нь шарна.
Зүүлт:

* Илүү гарсан шарвингаа өөр хоолонд хийж болно. Мөн маргааш өглөө нь халааж идэхэд ч тохиромжтой.
* Ногоон сонгино, зэргийг жижиглэн хэрчиж хийвэл илүү амттай болдог.

No comments: