Орц: (2 хүний орц)
* 1 стакан сүү
* 1 ш өндөг
* 1 стакан гурил
* 1 чимх давс
Бэлтгэх нь:
- Бүх орцоо холин нийцтэл нь сайтар хутгаад 10 минут хүлээнэ.
- Наалддаггүй хайруульын тавганд бага зэрэг тос хийгээд халаана.
- Жижиг шөлний халбаганы т усламжтайгаар бага зэрэг зуурмаг халаасан тосон дээрээ хийгээд, халбаганыхаа хойд талаар зуурмагаа жигдлэнэ.
- 2 талыг нь шаргалттал нь шарна.
* Илүү гарсан шарвингаа өөр хоолонд хийж болно. Мөн маргааш өглөө нь халааж идэхэд ч тохиромжтой.
* Ногоон сонгино, зэргийг жижиглэн хэрчиж хийвэл илүү амттай болдог.
No comments:
Post a Comment