Tuesday, 5 August 2008

Чанасан эрдэнэ шиш (Пэйчинд)


Орц:

* Эрдэнэ шиш
* Ус

Бэлтгэх нь:
  1. Эрдэнэ шишээ халислана.
  2. Цэвэрлэж бэлтгэсэн эрдэнэ шишээ Microwave safe таглаатай саванд хийгээд, саваа усаар дүүргээд, саваа таглана.
  3. Хамгийн өндөр watt-д 15 минут хэртэй болгоно.
Зүүлт:

* Болгох цагийг багасгахыг хүсвэл эрдэнэ шишээ голоор нь хуваагаад таллан хувааснаа уртааш нь дахиж нэг хуваагаад (тал цилиндр) 400 watt-д 7 минут жигнэнэ.
* Ингэж чанасан эрдэнэ шиш-ээ маслодаад, эвэл давс цацаад идэхэд их гоё амттай байдаг.

No comments: