Tuesday 12 August 2008

Бууцай (Spinach)






Oрц:

* 250 гр бууцай
* амттаны халбага гурил (овоолоостой)
* 1 амны халбага оливийн тос
* 150 мл ус

Бэлтгэх нь:
  1. Бууцайгаа үндэснээс нь салгана, угаана. Гараараа хуваана.
  2. Оливийн тосоо халаагаад гурилаа нэмнэ. Хэсэг хуурсаны дараа усаа нэмж бөөгнөрүүлөхгүйгөөр хутган 5 минут хэртэй буцалгана.
  3. Буцайгаа нэмээд таглана. Хааяа хааяа хутгаж 10-аад минут болгоно.
Сервислэх нь:
  1. Бэлдсэн бууцайгаа таргаар хачирлаад хүүхэддээ идүүлж болно. Эсвэл
  2. Чанасан төмс нэмээд нухаж маш жоохон cumin нэмж сервислэнэ.

No comments: