Tuesday 5 August 2008

Сармистай талх


Орц:

* 4 зүсэм талх
* 1 толгой сармис
* оливийн тос

Дээр нь:

* Улаан перц

Бэлтгэх нь:
  1. Сармисаа бүтнээр нь 20 минут хэртэй жигнэнэ.
  2. Халислана.
  3. Зүссэн талхнууд дээрээ бага зэрэг оливийн тос асгана.
  4. Арилгасан хумс сармиснуудаа талхан дээрээ тавиад маслоны хутганы тусламжтайгаар түрхэнэ (Сармис зөөлөрсөн байх тул хялбар түрхэгдэх болно.).
  5. Улаан перц цацаад сервислэхэд бэлэн боллоо.
эх сурвалж

1 comment:

Anonymous said...

толгой сармис биш хумс гэдэг шиг санах юм