Friday, 22 August 2008

Шарсан Баклажан/Хаш





Орц: (2 хүний)

* 1 ш хаш
* ургамалын тос
* давс

Бэлтгэх нь:
  1. Хашаа угаагаад ишийг нь, үзүүрийн хамтаар авна.
  2. Хүсвэл хальстай чигээр нь, хүсвэл алаглуулан хальслаад хэрчинэ.
  3. Халаасан тостой хайруулын тавганд өрөөд тал бүрийг нь 3-4 минут, шаргалттаж, зөөлөртөл нь шарна. Хаш тос их уудаг тул шарсан хашуудаа салфетган дээр байрлуулж илүүдэл тосыг авна. Ингэж шарсан хаш их өег байдаг бөгөөд Франц талхны завсар хавчуулаад идэхэд үнэхээр гоё байдаг.

No comments: