Friday, 8 August 2008

Зөгийн балтай шарсан гадил


Орц:

* 2 ш гадил
* 2 амттаны халбага масло (2 дугаар арга дээр хэрэглэхгүй.)
* 1 амны халбага зөгийн бал
* 5 ш хушига

Бэлтгэх нь:

арга номер 1:
1. Маслоо хайлуулна. Нухсан гадил, жижиглэсэн хушигаа хийнэ. Хэсэг хуурна.
2. Тавган дээр гаргаад зөгийн балаа асгаад халуунаар нь иднэ.

Арга номер 2:
1. Гадилаа зүсэж тавган дээр тавиад зөгийн бал асгаж хушигаар чимнэ.

* Энэхүү хялбар амттан тайвшруулах үйлчилгээтэй болно

4 comments:

Anonymous said...

goe ch mon amarxan ch jum..bayarlalaa..zaaval turshinaa..

Дашдэмбэрэлийн Aнхзаяа said...

тэгээрэй, туршшихаараа үр дүнгээ хуваалцаарай, ингэж бэлтгэсэн гадил нойргүйсэн үед нойр хүргэх үйлчилгээтэй гэсэн шүү нээрээ...

Номинговь said...

ene french jor uu ugui yu? sayhan neg french ohin iimerhuu yum hiigeed gaihuulaad bsan hehe. gehdee bid nar sharsan gadil deeree cinamon tsatsaj bgaad zairmagtai hamt idsen chin bas goy bna le.

Дашдэмбэрэлийн Aнхзаяа said...

магадгүй, сайн мэдэхгүй байна....